Sokáig agyaltam, hogy a itt az írás alatt található képekhez egyáltalán fűzzek-e bármi kommentárt, de végül úgy gondoltam, talán nem mindenki kezdi azzal, hogy rögtön a képet nézi és kap villámgyorsan sokkot, hanem lesznek, akik elolvassák az én pár gondolatomat is erről a szörnyről. Szóval francia. Párizs, Louvre, forradalmak, no meg a divat. Ha valamiért nem kell messze menni a franciáknak, az a divattervezés és a stílusteremtés. Valahogy azonban ezzel a szerkezettel sikerült olyat alkotni, amit nem hiszem, hogy le tudnának nyomni az átlagember torkán. Persze nem titkoltan nem is nekik készült, az árcédulán szereplő összeg hat számjegyű volta (dollárban, nyilván) eleve predesztinálja a célközönség java részét, persze innen még mindig kérdéses, hogy kinek lenne szüksége arra, hogy a világot a markában tartsa. Akarom mondani a kezén hordozza. De nem is szaporítom a szót, lássuk a Colosso-t:

62 köves szerkezet, 48 órányi járástartalékkal, retrospektív GMT kijelzés, no és persze a földgömb. A 12 óránál található miniglóbusz átmérője 12 mm, és "természetesen" ahol éppen tartózkodunk, ahhoz az adott időzónához megfeleltetve forgatható. Miért érzem, hogy látunk még Hysek órát a blogon?

A bejegyzés trackback címe:

https://oravilag.blog.hu/api/trackback/id/tr351303640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

APM99.99 2009.08.12. 17:23:05

A fenti képen elsőre úgy tűnt mint R2D2 a Starwarsból.
süti beállítások módosítása