Üdvözlet a blogon

2009.08.08. 15:02

 

Kedves Látogató!

A blog az órákról szól, azok történelméről, jelenéről, fejlődéséről, technikai megoldásaikról, új és régi modellekről, nagymúltú manufaktúrákról, érdekes újdonságokról, kiállításokról, mindenről ami az óra. Alapvetően ez napjainkban persze a karórát jelenti, de el-el fogunk kalandozni a zsebórák vagy egyéb időmérők tájaira is időnként.

A karóra bár mindennapjaink része, de minimum annyira kezeljük ékszernek vagy státuszszimbólumnak is, mint időmérő eszköznek, így legtöbbünk nem pusztán használati tárgyként tekint rá. Akiket kicsit is mélyebben érdekel az órák világa, reméljük megtalálja számítását a blogon.

Meríteni fogunk a személyes érdeklődésen és tapasztalatokon túl külföldi blogokból, hírekből, kiállítások anyagából, és így tovább. A hangvétel kötetlen, személyes, sokszor saját véleményt vagy élményt tükröz, ellentétben sok külföli "profi" bloggal. Nagyrészt saját szórakoztatásomra (és okulásomra) íródik.

 

A többi majd kialakul. Mindenkinek kellemes olvasgatást :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oravilag.blog.hu/api/trackback/id/tr901296600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása