Elkezdődött a szeptember, vége a nyári pihinek, óvodába/iskolába mennek a gyerekek, ezeknél a dolgoknál fogva megcsúsztunk mi is picit idővel, bár ez most kicsit ironikusan hangzik ezen a blogon :D

De azért lassan-lassan magunkra találunk, és ismét jönnek a posztok, nehogy az olvasói kemény magunk cikkek nélkül maradjon... Bele is húzunk rögtön, nemsokára egy eléggé monstre méretű poszt lesz olvasható az órák történetéről, az időmérők kialakulásáról, mai formájának elnyeréséről, szóval csak ici-pici kitartás, és visszatérünk.

Addig is kedvcsinálónak némi képanyag, csak hogy hűek maradjunk saját szerelmeinkhez, "természetesen" egy szkeletonizált szépség, ezúttal a Jaeger-LeCoultre-tól, a Master Eight Days Perpetual Skeleton.

Jaeger-LeCoultre Master Eight Days Perpetual Skeleton

És még egy csemege, ami főleg az olvasótáborunk azon részének lehet érdekes, akik rendelkeznek Aston Martin DBS gépjárművel, remélem jó sokan vannak ilyenek... :) 

Ugye az autó- és az óragyárak közötti szoros együttműködés nem ismeretlen, gondoljunk csak a Breitling-Bentley kooperációra, egész sorozatot építettek a koncepció köré. Most a Jaeger-LeCoultre jelentkezett olyan órával, ami egy ilyen egyezség részeként jött létre. És hogy mennyire komolyan gondolják, azt elmondom a kép megtekintése után.

Jaeger-LeCoultre Aston Martin

Szemfülesebbek bizonyára kiszúrták a tok bal oldalán található "Lock" valamint "Unlock" feliratokat, bizony, ez a cucc képes arra, hogy az Astonunk nyitási-zárási műveleteit végeztessük vele, sőt, még elindítani is képes a járművet, pedig nem is James Bond kezén található a szerkezet.... Nyilván a karóra ára egyetlen embert sem fog elriasztani a megvásárlástól, pláne akkor nem, ha az úriember már rendelkezik azzal a bizonyos Aston Martin DBS-el. Azt hiszem ebben az esetben igazán megkaphatná az óra a különösen ajánlott minősítést, már persze ha mi is pontoznánk ezeket a dolgokat...

A bejegyzés trackback címe:

https://oravilag.blog.hu/api/trackback/id/tr861380929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesekukac 2009.09.14. 14:17:55

Nagyon szépek, a JLC régi nagy kedvencem (nekem is volt egy Reverso-m, idén tavasszal adtam el). Az Aston Martin szerintem óriási (és praktikus) ötlet!
(korr.: Perpezua = Perpetual)

DRichardka · http://oravilag.blog.hu 2009.09.14. 14:24:34

@mesekukac:
Uhh, köszi, pedig 3x végigolvastam, de a képfelirat valahogy kimaradt a szórásból :)

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.09.16. 18:12:26

Ez azért kéne. Az aston martin mellé, ofkórz.
süti beállítások módosítása